Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Стартувала комунікаційна кампанія «Крим – це Україна»

Стартувала комунікаційна кампанія «Крим – це Україна»

Міністерство інформаційної політики її презентувало до других роковин окупації Криму Росією.

За словами радника міністра інформаційної політики України Еміне Джеппар, комунікаційна кампанія цього року залишила гасло «Крим - це Україна», запропоноване кримськими переселенцями 23 лютого 2015 року.

«Кампанія має на меті консолідацію суспільної думки щодо Криму та формування громадянської позиції українців, в якій Крим, беззаперечно, - це Україна. Окрім іншого, вона спрямована на тих українців, які живуть в Криму та потерпають від репресій окупанта. Їм сьогодні вкрай необхідна підтримка та солідарність України», - зазначила Еміне Джеппар.

Комунікаційна кампанія «Крим - це Україна» стартувала 20 лютого 2016 року. Вона складається з бордової кампанії, в якій відомі українські журналісти та артисти розповідають про «свій Крим».

У рамках кампанії також були підготовлені відеоролики, в яких відомі та звичайні українці звертаються із словами підтримки до мешканців Криму. Національна рада України з питань телерадіомовлення надала роликам статус соціальної реклами. Відповідно до цього вони рекомендовані до трансляції більшості центральних та обласних телеканалів України.

Окрім іншого, кампанію підтримали кримські ЗМІ, серед яких – кримськотатарський  телеканал ATR та Чорноморська телерадіокомпанія.

Документальний фільм, присвячений анексії Криму та нинішнім політичним репресіям по відношенню до українців в Криму, буде презентовано наступного тижня. Він теж стане частиною комунікаційної кампанії «Крим - це Україна», повідомляють на урядовому порталі.