Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У День Героїв Небесної Сотні в Харкові пройдуть молебень і мітинг учасників Євромайдану

У День Героїв Небесної Сотні в Харкові пройдуть молебень і мітинг учасників Євромайдану

Питання забезпечення правопорядку та безпеки в Харківській області, а також план заходів із вшанування подвигів Героїв Небесної Сотні, обговорили 15 лютого під час наради в ХОДА.

У нараді під керівництвом заступника голови - керівника апарату облдержадміністрації Вячеслава Аббакумова взяли участь представники правоохоронних органів, військових формувань, органів влади, великих підприємств і організацій, навчальних закладів, а також активісти громадських організацій.

Як зазначив заступник голови ХОДА Михайло Черняк, план заходів, які заплановані в Харкові 20-23 лютого, було розроблено спільно з громадськими організаціями Харківщини.

«20 лютого о 12:00 біля пам'ятника Тарасу Шевченку відбудеться мітинг-реквієм за участю організації «Євромайдан-Харків». Потім відбудеться хода до пам'ятного знаку в пам'ять про загиблих за свободу і незалежність України. Цього ж дня о 14:00 в кінотеатрі ім. О. Довженка відбудеться показ документального фільму про наших земляків - «Герої не вмирають». 22 лютого о 15:00 біля Палацу спорту, на місці теракту, який було скоєно минулого року, відбудеться відкриття пам'ятного знака загиблим. 23 лютого о 18:30 в Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. М. Лисенка буде проведено концерт-реквієм у пам'ять про подвиг Героїв Небесної Сотні», - повідомив Михайло Черняк.

Вячеслав Аббакумов зазначив, що правоохоронні органи Харківської області готові забезпечити охорону громадського порядку та безпеки громадян напередодні та під час проведення заходів, що приурочені до Дня Героїв Небесної Сотні.