Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У військових колективах відбулися заходи до Дня вшанування учасників бойових дій

У військових колективах відбулися заходи до Дня вшанування учасників бойових дій

Вони включали тематичні виставки, урочисті збори з військовослужбовцями та ветеранами ЗСУ, а також концерт-реквієм.

«Напередодні цього державного свята курсанти військово-навчальних закладів зустрілися з ветеранами-афганцями та учасниками миротворчих операцій. У бібліотеках усіх військових частин було підготовлено тематичні виставки: «Пам’ятати про загиблих, піклуватися про живих». Звичайно ж, в ці дні ми пригадали й воїнів, які проявили себе під час Антитерористичної операції на Донбасі», - розповів начальник Харківського гарнізону полковник Юрій Калгушкін.

У 9-му Гарнізонному будинку офіцерів провели урочисті збори з військовослужбовцями та ветеранами Збройних Сил України, а також підготували концерт-реквієм.

«У фойє військової установи ми разом з регіональними організаціями учасників бойових дій в Афганістані організували виставку: «Афганістан - в душі назавжди». Також ми розмітили у себе сотні дитячих малюнків на військово-патріотичну тематику, які підготували вихованці наших художніх гуртків», - зауважив начальник 9-го Гарнізонного будинку офіцерів майор Олександр Дзига.

За словами командування Харківського гарнізону, тематика героїзму і самовідданості, проявлених українськими воїнами, закладена в основу виховання молодих військовослужбовців Збройних Сил.