Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наталя Москвіна здобула два «золота» чемпіонату України

Наталя Москвіна здобула два «золота» чемпіонату України

Змагання зі стрибків на батуті відбулися в Харкові.

На чемпіонат зібралися всі провідні спортсмени України зі стрибків на батуті, адже, крім медалей, розігрувалися також і путівки на чемпіонат Європи та олімпійський ліцензійний турнір.

За підсумками чемпіонату харків’яни здобули 4 золоті, 1 срібну та 1 бронзову нагороду.

Високу майстерність продемонструвала харків'янка Наталя Москвіна. В рідних стінах вона завоювала дві золоті медалі - в індивідуальних стрибках серед жінок та в синхронних стрибках в парі з киянкою Мариною Кийко.

В синхронних стрибках серед жінок харків’янка Анна Бакуновицька разом з одеситкою Діаною Тувакбаєвою посіла друге місце.

В змаганнях серед чоловіків спортсмени Харківщини здобули «бронзу». Її в синхронних стрибках разом з Миколою Просторовим з Херсонської області виборов Дмитро Собакарь.

Ще дві золоті медалі харківські спортсмени завоювали в змаганнях серед юнаків. Микита Іванський переміг в індивідуальних стрибках, а харків'янка Марія Ніканорова та Софія Моісеєва з Дніпропетровська - в синхронних.

В загальнокомандному заліку збірна Харківської області посіла перше місце. Другими були спортсмени Херсонської області, а третіми - кияни.

Ці змагання були етапом відбору та підготовки збірної України до чемпіонату Європи, який в березні відбудеться в Іспанії, а також до олімпійського ліцензійного турніру, який в квітні прийматиме Бразилія.