Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До уваги ЗМІ!

До уваги ЗМІ!

На Харківщині стартує другий етап проекту «Школа лідерства голови ХОДА Ігоря Райніна».

Офіційний старт відбудеться 27 січня о 17:00 у готелі «Харків» (майдан Свободи, 7, 1 поверх). У відкритті заходу візьме участь заступник голови Харківської обласної адміністрації Юлія Світлична.

На другому етапі проекту учасники Школи – талановиті студенти харківських вишів – пройдуть стажування у структурних підрозділах облдержадміністрації, прослухають теоретичні курси за участю відомих експертів, на практиці ознайомляться з передовими методами та технологіями державного управління, а також спробують свої сили в розробці та імплементації проектів розвитку області.

Проект проводиться за ініціативи Всеукраїнського студентського братства «Еліта нації» під патронатом голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Райніна. Реалізація ІІ етапу Школи триватиме до червня 2016 року.

Нагадаємо, перший - теоретичний - етап навчання в «Школі лідерства голови ХОДА Ігоря Райніна» успішно завершили 60 студентів. Протягом листопада 2015-го року вони пройшли курс, що включав 10 лекцій та тренінгів. У тому числі - лекції для учасників проекту читали заступники голови ХОДА Юлія Світлична, Михайло Черняк та інші.

Теги