Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Станом на 10:00 на автодорогах області проїзд забезпечено

Станом на 10:00 на автодорогах області проїзд забезпечено

За інформацією першого заступника начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергія Пляки, заторів на дорогах регіону й обмежень руху за добу не було.

Температура повітря по області: від мінус 18 до мінус 24 град.С. За прогнозами синоптиків, 26 січня мороз не посилиться, та 27 січня передбачаються опади у вигляді снігу. 

За минулу добу дорожниками проводились роботи з оброблення проїзної частини доріг протиожеледними матеріалами. На автомобільних дорогах загального користування області працювало 58 одиниць спеціальної дорожньої техніки та 288 дорожніх робітників.  26 січня силами філій ДП «Харківський облавтодор» інтенсивно ведеться робота з розчищення посадкових майданчиків біля автопавільйонів та очищення від снігу водовідвідних штучних споруд.

На даний час на дорогах державного значення роботи тривають. Особлива увага приділяється  обробці проблемних ділянок автодоріг, підйомам та спускам. 

«Будьте обережними під час руху за складних погодних умов та чітко дотримуйтесь Правил дорожнього руху: користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечних інтервалів і дистанцій та не перевищуйте швидкість», - нагадують у Службі автодоріг Харківської області.