Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голови РДА, які не справляються з поставленими завданнями, позбудуться посад. Ігор Райнін

Голови РДА, які не справляються з поставленими завданнями, позбудуться посад. Ігор Райнін

Керівник Харківської облдержадміністрації повідомив про звільнення керівників кількох районів і перевірках в райадміністраціях.

«Нинішні керівники районів в основній своїй масі пропрацювали на посадах майже рік. Це достатній термін для того, щоб оцінити ефективність їх діяльності. Чим ми й займаємося. І якщо до багатьох голів РДА у мене, як керівника обладміністрації, немає претензій або вони мінімальні, то по окремих районах накопичилася ціла низка питань», - зазначив голова ХОДА.

Так, за інформацією Ігоря Райніна, слідом за головою Близнюківської райдержадміністрації свої пости покинули керівники Нововодолазької і Вовчанської РДА. Відповідне розпорядження Президент України Петро Порошенко підписав 15 січня. Звільняють і керівника Коломацького району.

«Для оцінки діяльності керівництва ще кількох районних державних адміністрацій в обладміністрації наразі формується спеціальна комісія. Мова йде про Дергачівський, Чугуївський та Сахновщинський райони, - уточнив керівник області. - Там не настільки однозначна ситуація, як в районах, де рішення про звільнення керівників вже прийняті. Тим не менш, до керівництва цих адміністрацій є претензії. Ми дуже уважно ставимося до думки людей про роботу держслужбовців і ретельно перевіряємо всю інформацію, яку озвучують мешканці районів, у тому числі - на особистих прийомах керівництва ХОДА».

Ігор Райнін підкреслив, що за підсумками роботи комісій, які перевірять роботу декількох РДА, також можливі кадрові рішення.