Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дороги області розчищають 156 одиниць техніки

Дороги області розчищають 156 одиниць техніки

Зупинок руху через снігопад в регіоні немає, повідомили в Службі автомобільних доріг Харківської області.

«На даний момент на дорогах в області працює 156 одиниць техніки. З них близько 90 - піскорозкидувачі. Проводимо очистку та посипання, щоб не допустити снігового накату», - пояснив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області з ремонту та експлуатаційного утримання автодоріг Михайло Богатир.

Він підкреслив, що Служба автомобільних доріг забезпечена всім необхідним - паливом, паливно-мастильними матеріалами, сіллю та піщано-сольовою сумішшю.

«Ми тримаємо ситуацію на контролі. На найбільш проблемні ділянки доріг, як, наприклад, спуск у районі села Федорівка Вовчанського району, район Покотилівки тощо, перекинули додаткову важку техніку», - розповів заступник начальника служби.

За його інформацією, снігопад спостерігається в усіх районах Харківської області, тому дорожні служби активно працюють на всіх напрямках. Особливу увагу приділяють трасам державного значення та складним для проїзду ділянкам. Щоб визначити ділянки доріг, де можливе утворення снігового накату, на маршрутах працюють патрульні машини Служби автомобільних доріг.

Автомобілістів у службі традиційно просять бути особливо уважними та обережними на дорозі, чітко дотримуватися правил руху і, по можливості, тимчасово відкласти поїздки на далекі відстані.