Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На дорогах області працює понад 180 одиниць техніки

На дорогах області працює понад 180 одиниць техніки

За минулу добу для розчищення автошляхів використали 1710 куб. м піщано-сольової суміші та 121 тону чистої солі.

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг Харківської області. Так, за інформацією Служби, протягом останньої доби в регіоні було розчищено 4121 км доріг.

«Різкі пориви вітру (20 - 25 м/с) спричиняють виникнення снігових переметів на відкритих  ділянках автомобільних доріг, але, незважаючи на примхи природи, дорожники були на стражі та забезпечували безперервний та безпечний проїзд автомобільними дорогами загального користування, - повідомили спеціалісти. - У першу чергу роботи проводились за напрямками Київ - Харків (10 одиниць техніки), Харків - Ізюм (15), окружна дорога навколо міста Харкова (9), Харків – Вовчанськ (7), Харків - Дніпропетровськ (16). Особливу увагу було приділено небезпечним ділянкам, автобусним маршрутам та основним напрямкам у районах».

У Службі автомобільних доріг Харківської області також підкреслили, що у рамках  

взаємодії з ДСНС на час виникнення надзвичайних ситуацій продовжує чергування важка спецтехніка (ІМР-2) на автомобільній дорозі М03 Київ – Харків - Довжанський у м. Ізюм. Дорожники просять водіїв бути пильними при керуванні автотранспортом та без нагальних причин не виїжджати у негоду.