Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні харків'яни та мешканці Харківської області!

Шановні харків'яни та мешканці Харківської області!

Від усієї душі вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Я впевнений, що цього року нас чекає багато хороших подій і новин.

Дуже важливо, що наша область входить у 2016-й рік із бюджетом. Це означає, що наші лікарі, вчителі, працівники культури та соціальної сфери вчасно отримають зарплати. Ми зможемо продовжити реалізацію всіх поставлених завдань і розвивати регіон.

Підбиваючи підсумки 2015-го року, хочу відзначити: з головним завданням, яке ми перед собою ставили, вдалося впоратися. Харківська область залишилася мирною. Ми зберегли спокій і економічну стабільність у регіоні. Нам вдалося, незважаючи на всі складнощі, зібрати рекордний урожай і забезпечити Харківщину хлібом. Ми виділили серйозні кошти на розвиток медицини та оновлення обладнання в лікарнях області. Відновили програму «Шкільний автобус» і частково оновили обладнання навчальних класів у школах. Змогли реалізувати низку важливих інфраструктурних проектів у районах області. Ми однозначно повернулися обличчям до харківських спортсменів і надали їм усю можливу підтримку.

Я не буду обіцяти вам у 2016-му році «золоті гори» й автобани в кожному селі. Принцип нашої команди: говорити тільки те, що ми дійсно можемо зробити й обов'язково зробимо. Можу гарантувати, що в 2016-му році ми продовжимо реалізацію всіх проектів, які розпочали в 2015-му. Харківська обласна адміністрація, як і раніше, буде приділяти підвищену увагу сферам охорони здоров'я та освіти, розвитку спорту, підвищенню інвестиційної привабливості області та захисту прав підприємців.

Наш регіон розвивається, і я впевнений, що в нього - великі перспективи та хороше майбутнє. Те, як швидко ми досягнемо поставлених високих цілей, без перебільшення залежить від кожного мешканця Харківщини. Кожен з вас своєю щоденною працею робить внесок у скарбничку успіхів Харківської області. Я знаю, що харків'яни - працьовиті, інтелектуальні, активні та небайдужі люди. З такими людьми разом можна досягти навіть того, що здається неможливим.

Хочу побажати миру, благополуччя й добра вам і вашим родинам! З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін