Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін зустрівся з представниками «Спілки ветеранів АТО»

Ігор Райнін зустрівся з представниками «Спілки ветеранів АТО»

Ветерани АТО подякували голові ХОДА за плідну співпрацю.

«За цей час за сприяння Харківської облдержадміністрації і особисто Ігоря Райніна більше 700 учасників АТО отримали земельні ділянки під дачне садівництво. Це питання дійсно турбувало людей, але на сьогодні всі проблеми вирішуються, і в січні-лютому планується виділення ще близько 300 ділянок», - зазначив голова Харківської обласної громадської організації «Спілка ветеранів АТО» Анатолій Козловський.

У Харківській області понад 300 учасників АТО скористалися соціальними програмами і пройшли психологічну реабілітацію. Більше 200 демобілізованих змогли пройти перекваліфікацію і отримати нову професію. Близько 100 осіб були працевлаштовані.

Активісти зазначили, що на сьогодні одним з важливих питань для ветеранів АТО є можливість отримання пільгових кредитів на будівництво житла.

Ігор Райнін пообіцяв і надалі підтримувати всі ініціативи воїнів АТО.

«Ми намагаємося допомагати бійцям вирішувати всі проблеми. Для того, щоб бути в курсі їх потреб, ми підтримуємо тісний зв'язок зі Спілкою ветеранів АТО. Ви повинні розуміти, що Харківська облдержадміністрація - ваш надійний партнер, - зазначив Ігор Райнін. - Я хочу привітати з Новим роком та Різдвом Христовим всіх захисників нашої країни: і тих, хто зараз знаходиться на передових рубежах, і тих, хто повернувся на територію мирної України. Бажаю вам і вашим рідним здоров'я та успіхів!».

Нагадаємо, Харківська обласна громадська організація «Спілка ветеранів АТО» розпочала роботу у квітні цього року і на сьогоднішній день налічує близько тисячі чоловік.

Більше фото