Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Зміївські енергетики відзначили професійне свято

Зміївські енергетики відзначили професійне свято

18 грудня в Змієві масштабно відсвяткували День енергетика та 55-річчя Зміївської ТЕС.

Відеозверненням, яке транслювалося за допомогою проектора на стіні Зміївського Будинку культури, енергетиків району привітав голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін. Він відзначив, наскільки важлива праця представників енергетичної галузі в сучасному житті.

«Саме завдяки вам в наших будинках є електрика і тепло, від вашої роботи залежать всі сфери життя Харківської області - і промисловість, і освіта, і медицина, і сільське господарство. Ви забезпечуєте якість життя кожної людини, - підкреслив Ігор Райнін. - Для Зміївського району професія енергетика - одна з найбільш ключових і значимих. Одне з головних підприємств району та всієї Харківської області - Зміївська ТЕС, яка забезпечує електрикою об'єкти в трьох регіонах України».

Ігор Райнін зазначив, що керівництвом області була досягнута домовленість з Міністерством енергетики та вугільної промисловості України про переобладнання Зміївської ТЕС для роботи на вугіллі всіх марок.

«Це надасть можливість знову використовувати всі потужності Зміївської ТЕС, і я переконаний, що цей проект ми реалізуємо у найближчому майбутньому», - підкреслив керівник області, подякувавши співробітникам станції за великий внесок у розвиток економіки Харківщини.

Подарунком для гостей свята стало проекційне шоу, яке подивилися більше 6 тисяч зміївчан.

У ході святкових заходів кращі працівники Зміївської ТЕС отримали почесні нагороди обласної державної адміністрації від начальника Управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА Олексія Белоцького.