Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Спортсмени надихають нас і дають привід пишатися тим, що ми - українці. Юлія Світлична

Спортсмени надихають нас і дають привід пишатися тим, що ми - українці. Юлія Світлична

10 грудня в Харкові пройшов святковий вечір, присвячений підведенню спортивних підсумків 2015 року та вшануванню кращих спортсменів регіону.

На святі, організованому ХОДА, були присутні призери національних і міжнародних змагань, а також їхні тренери і спортивні функціонери.

З успішним завершенням року спортсменів привітали заступники голови ХОДА Юлія Світлична і Михайло Черняк.

«Ви - еліта нації. На вас може рівнятися не тільки Харківщина, але і вся Україна, - підкреслила Юлія Світлична, звертаючись до спортсменів. - Завдяки вам, прапор нашої країни піднімається далеко за її межами. Ви даєте нам привід пишатися тим, що ми - українці. Своїми перемогами, які даються вам в результаті неймовывних зусиль, ви надихаєте нас на подолання нових рубежів».

Заступник керівника області побажала спортсменам, щоб 2016 рік, рік Олімпійських ігор, приніс їм нові перемоги і медалі в скарбничку олімпійської збірної України.

«Ми віримо, що завдяки вам, наш гімн звучатиме на Олімпіаді. Обласна державна адміністрація зі свого боку зробить все, щоб допомогти вам досягти найвищих результатів. Керівник області Ігор Райнін поставив розвиток спорту в пріоритет, і ми сподіваємося, що наша підтримка стане стимулом для завоювання нових перемог, а 2016 принесе нам не лише медалі, а й нові імена в спорті», - сказала Юлія Світлична.

Михайло Черняк також подякував спортсменам та їхнім тренерам за високі результати й підкреслив, що розвиток спорту - це загальна мета спортсменів та керівництва області.

«Ми будемо працювати над тим, щоб створити максимально комфортні умови для підготовки наших спортсменів до Олімпійських ігор, і сподіваємося, що Харківщина буде гідно представлена ​​на цих змаганнях, - зазначив Михайло Черняк. - Те ж стосується й інших харківських спортсменів: ми будемо підтримувати їх, якою б непростою ні була фінансова ситуація в країні. Тому що ми розуміємо, що внесок спортсменів у розвиток держави неможливо переоцінити».

Заступники голови ХОДА також вручили кращим спортсменам і тренерам 2015 року почесні нагороди обласної державної адміністрації.

Більше фото