Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові пройдуть два благодійні заходи для дітей бійців АТО

У Харкові пройдуть два благодійні заходи для дітей бійців АТО

У шоу для дітей до Дня Св.Миколая та благодійному концерті візьмуть участь народна артистка України Руслана Лижичко, лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка та артисти «Студії Квартал 95».

16 грудня в Палаці студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого за підтримки Адміністрації Президента України та ХОДА пройдуть два благодійні концерти.

О 13:00 розпочнеться безкоштовне новорічне шоу для дітей, чиї батьки - учасники антитерористичної операції, були поранені в її ході, зникли без вісті або загинули в зоні проведення АТО. У програмі - виступи кращих дитячих колективів Харкова та України, привітання Діда Мороза та Снігуроньки, подарунки, зустріч з Русланою Лижичко, Олегом Скрипкою та артистами «Студії Квартал 95». Захід відбудеться за участю керівництва ХОДА.

О 19:00 16 грудня пройде благодійний новорічний концерт Руслани Лижичко, Олега Скрипки та групи «Воплі Відоплясова» й артистів «Студії Квартал 95». Усі кошти від продажу квитків на концерт будуть передані на потреби неповнолітніх дітей, чиї батьки загинули в АТО. Розподілом зібраних коштів буде займатися спеціальна комісія, до якої будуть запрошені громадські діячі, журналісти, представники державних структур тощо. 

Організатори концертів - група харківських волонтерів та Громадська спілка «Всеукраїнське об`єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО».