Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представництва Харківської області можуть з'явитися у Великобританії, Китаї та Індії

Представництва Харківської області можуть з'явитися у Великобританії, Китаї та Індії

Про це розповіла заступник голови ХОДА Юлія Світлична під час презентації регіонального представництва Українського національного комітету Міжнародної Торгової палати в Харківській області.

«У 2015 році ми переглянули міжнародні відносини і по-новому стали працювати з міжнародними торговими представництвами, посольствами, консульствами та організаціями. Другий важливий момент - це відкриття за кордоном представництва Харківської області, в якому працюють професійні лобісти, у яких є повна інформація про потенціал Харківської області, і вони заявляють про нього на міжнародному ринку. Ми говоримо про офіс у Вашингтоні, який був відкритий біля двох місяців тому», - сказала Юлія Світлична.

Заступник голови ХОДА зазначила, що в керівництва області є довгострокові плани розвитку міжнародних відносин.

«Я сподіваюся, що найближчого року ми відкриємо представництва у Великобританії, Китаї та Індії. Розглядаємо різні пропозиції від міжнародних партнерів для кооперації наших підприємств, а також можливості потенційного виходу на міжнародні ринки», - зазначила Юлія Світлична.

Вона також нагадала, що у вересні цього року були підписані три меморандуми про співпрацю з торговими палатами Канади, США та Австралії.

Більше фото