Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дорогу «Чугуїв - Мілове» відкриють для проїзду в 2015 році

Дорогу «Чугуїв - Мілове» відкриють для проїзду в 2015 році

Про це повідомив голова ХОДА Ігор Райнін.

«Найбільш зруйновану ділянку дороги - 11 кілометрів між Чугуєвом та Куп'янськом - ми вже капітально відремонтували. Там зараз ідеальне покриття. Ще на 50 км дороги провели якісний поточний ремонт, щоб жителі Куп'янська змогли взимку безпечно добиратися до Харкова і назад. Частково ямковий ремонт, частково відфрезирували і замінили основу. Всі роботи дорожники мають завершити до кінця року», - розповів керівник облдержадміністрації.

Як повідомили в Службі автомобільних доріг Харківської області, за період з 29 вересня до 30 листопада на дорозі «Чугуїв - Мілове» були виконані основні роботи: влаштовано основу методом холодного ресайклінгу на протяжності 11 км, укладено двошарове асфальтобетонне покриття протяжністю 1 км і одношарове покриття товщиною 8 см протяжністю 9,7 км. Для цього використали майже 16 тис. тонн асфальтобетону. На капітально відремонтованій ділянці вже встановили знаки і нанесли дорожню розмітку.

Крім того, в 2015 році за рахунок експлуатаційного утримання на трасі був виконаний ямковий ремонт на протяжності майже 8 тис. кв. м, фрезерування на протяжності близько 20 тис. кв. м.