Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У місті Первомайський відновили будівництво спорткомплексу

У місті Первомайський відновили будівництво спорткомплексу

Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

За його інформацією, для продовження будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу було залучено понад 6 млн грн.

«Мова йде про кошти ПАТ «Укргазвидобування», які було залучено у поточному році. В цілому, будівництво цього комплексу триває з 2012 року та здійснювалося за рахунок коштів інвесторів. Протягом 2012-2013 років на об'єкті освоєно коштів у сумі більше 2,8 млн грн», - відзначив Євгеній Шахненко.

За даними заступника голови ХОДА, на даний час укладено договір з підрядною організацією і в найближчі дні будуть відновлені будівельні роботи. Ступінь будівельної готовності вже становить 25%.

Як зазначив голова Первомайської райдержадміністрації Володимир Павленко, відкриття сучасного фізкультурно-оздоровчого комплексу заплановане на 2016 рік. На його переконання, введення в дію спортивного об’єкту створить якісні умови для розвитку волейболу, баскетболу, міні-футболу й фізичної культури.

«Значення спорткомплексу для міста й району колосальне. Наприклад, у нас є першокласна волейбольна команда. Думаю, що, маючи сучасний фізкультурно-оздоровчий комплекс, зможемо якісніше готувати спортсменів і проводити в місті турніри районного чи навіть обласного значення», - вважає Володимир Павленко.