Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’янин став чемпіоном України з кікбоксингу

Харків’янин став чемпіоном України з кікбоксингу

21-24 жовтня в Харкові пройшов Кубок України з кікбоксингу W.Р.К.А., на якому збірна команда Харківської області посіла перше місце.

У змаганнях на Кубок України взяли участь 389 спортсменів з 14 регіонів. За результатами змагань перше загальнокомандне місце зайняла збірна команда Харківської області, друге – збірна Київської області, третіми стали полтавські «рукопашники».

Вагомий внесок в успіх харківської команди зробив студент 4-го курсу сектору міжнародних зв’язків і підготовки іноземних громадян Національного університету цивільного захисту України Наїл Гусейнов. Він став чемпіоном України з кікбоксингу у ваговій категорії до 55 кг у розділі лоу-кік. Суперником Наїла у півфіналі був спортсмен зі Львова, а у фіналі – з Полтави.

На рахунку Наїла Гусейнова - більше 60 боїв, більшість з яких завершилися перемогою майбутнього рятувальника. Наїл двічі отримував титул чемпіона Європи з кікбоксингу - у 2009 році на чемпіонаті в Турції та в 2011-му - в Україні. У 2013 році він став чемпіоном світу (змагання проходили в Харкові). У 2015-му році Наїл Гусейнов вже встиг здобути звання чемпіона на Кубку світу з кікбоксингу в Новоросійську.

Вже у листопаді цього року спортсмен-рятувальник планує взяти участь у чемпіонаті світу з кікбоксингу, який пройде в Іспанії.