Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків зібрав юних бадмінтоністів з різних куточків України

Харків зібрав юних бадмінтоністів з різних куточків України

В Школі вищої спортивної майстерності пройшли командний чемпіонат України з бадмінтону серед юнаків та дівчат 2004 р.н. та молодше, а також командний чемпіонат України серед юнаків та дівчат 2005 р.н. і молодше.

У змаганнях серед молодших юнаків 2005 року народження взяли участь 13 команд з Харківської, Дніпропетровської, Одеської, Миколаївської та Вінницької областей, а за його підсумками господарі чемпіонату завоювали «срібло».

Команда «Харків-1», до складу якої увійшли Олексій Тітов, Євген Столовий, Володимир Богдан, Олександра Кисельова, Євгенія Кантемір та Аміна Лисенко, в матчі за золоті медалі поступилися 0:3 суперникам з Миколаєва. Третє місце в цій віковій групі було за спортсменами з Одеси.

В чемпіонаті серед юнаків та дівчат 2004 року взяли участь 27 команд з 7 областей України, а господарі змагань виграли «золото» та дві «бронзи».

В цьому віці учасники розіграли медалі окремо серед чоловічих та серед жіночих команд. Серед дівчат перше місце посіла команда «Харків-1», до складу якої увійшли Марія Столяренко, Яна Собко, Поліна Бугрова, Варвара Фролова та Анастасія Мірошніченко. В матчі за «золото» харків’янки з рахунком 3:1 переграли суперниць з Дніпропетровська.

Третє місце було за командою «Харків-2» (Олександра Кисельова, Євгенія Кантемір, Аміна Лисенко, Олександра Боцман, Міланія Литвиненко), яка в матчі за «бронзу» 3:2 переграли одеситок.

В свою чергу, харківські юнаки виступили на цьому чемпіонаті менш успішно ніж дівчата та посіли лише третє місце. Команда «Харків-1» в матчі за «бронзу» переграла з рахунком 4:1 суперників з Винниці. Перше місце посіли юні бадмінтоністи з Одеси, друге – команда з Миколаєва.