Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дорогі земляки!

Дорогі земляки!

Сьогодні ми відзначаємо абсолютно особливе й дуже важливе свято - День захисника України.

Це день справжніх чоловіків і самовідданих жінок, які, жертвуючи своїм здоров'ям, а часто й життям, оберігають наше мирне небо. Це день тих, хто не здався та не скорився, хто набув за останні два роки справжньої сили – сили нескорених. Серед цих мужніх людей - багато наших земляків: друзів, рідних і близьких.

Те, наскільки важливий їх щоденний подвиг, особливо гостро відчуваємо ми, мешканці крайньої мирної області на карті України. Немає таких слів, якими можна висловити всю ступінь подяки і вдячності харків'ян захисникам, що оберігають спокій країни на сході. Вони - завжди в наших думках і наших серцях.

За минулий рік наша армія стала сильнішою й досвідченішою, серйозно зріс рівень оснащеності військ технікою. Переконаний, що ми й надалі будемо робити все для того, щоб захисники України відчували у себе за спиною надійний тил.

У цей день хочу низько вклонитися всім, хто захищає нашу країну і нашу Харківську область, і побажати їм здоров'я, удачі, сил і віри в перемогу. Пам'ятайте, вдома вами пишаються, вас люблять і чекають.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін