Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мир і стабільність в країні залежать від молодих патріотів. Юлія Світлична

Мир і стабільність в країні залежать від молодих патріотів. Юлія Світлична

9 жовтня заступник голови ХОДА взяла участь в урочистому нагородженні переможців міжвузівських спортивних змагань, приурочених до Дня захисника України.

Юлія Світлична привітала учасників турніру з успішними виступами.

«Від імені керівника області Ігоря Райніна хочу побажати вам здоров'я, успіхів у навчанні та любові в серці - не тільки до ближніх, а й до своєї Батьківщини, незалежної України, - сказала заступник голови ХОДА. - Вірю, що ви не зупинитеся на досягнутих результатах. Адже спорт розвиває в людині особистість, а військово-патріотичні види спорту виховують ще й такі важливі якості, як наполегливість, завзятість, патріотизм. Ці якості сьогодні дуже потрібні курсантам і всім студентам, адже саме від молоді, яка обирає мужні професії, залежить мир на Харківщині та в країні в цілому».

Юлія Світлична зазначила, що завдяки бюджетній децентралізації у керівництва області з'явилася можливість збільшити видатки по важливих напрямках, в тому числі - по розвитку спорту.

«Ми й надалі будемо приділяти особливу увагу нашим спортсменам. Відчуваючи підтримку, вони показують високі результати і підкорюють нові вершини. Завдяки такому підходу Харківська область буде гідно представлена ​​на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро. Таким чином ми також мотивуємо займатися спортом дітей, які бачать гідний для наслідування приклад», - підкреслила заступник голови ХОДА

Ректор Національного університету цивільного захисту України Володимир Садковий подякував обласній адміністрації за сприяння молодіжному спортивному руху в регіоні.

«Від усіх ректорів вишів, які брали участь у змаганнях, хочу передати вам слова вдячності за підтримку наших студентів-спортсменів та спорту взагалі, - підкреслив Володимир Садковий. - Ми, зі свого боку, можемо запевнити, що наша молодь завжди буде готова захищати свою Батьківщину».

В ході урочистостей Юлія Світлична і Володимир Садковий нагородили переможців студентської спартакіади, в якій взяли участь 26 навчальних закладів області.

У загальнокомандному заліку переможцем змагань стала команда Національного університету цивільного захисту. Друге місце посіла команда Харківського університету Повітряних Сил ім. І. Кожедуба, третє - команда Харківського національного університету внутрішніх справ.

Більше фото