Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Рятувальники запрошують на медіадень надзвичайних ситуацій

Рятувальники запрошують на медіадень надзвичайних ситуацій

Представники ЗМІ матимуть нагоду відчути себе у ролі рятувальника, отримати практичні навички з правил безпеки і надання першої медичної допомоги.

25 вересня на навчально-тренувальному полігоні Національного університету цивільного захисту України (вул.Баварська, 7) для працівників ЗМІ пройдуть практичні заняття з безпеки життя, тренінги за участю кризових психологів, показові вправи рятувальників, газодимозахисників, водолазів, верхолазів,  піротехніків, хіміків-дозиметристів, навчальної пожежно-рятувальної частини, заняття з першої медичної допомоги. Працюватиме навчальний майданчик з ліквідації наслідків ДТП.

Початок заходу - о 14:30.

Акредитацію ЗМІ проводить прес-служба НУЦЗУ до 17:00 24 вересня.

Довідка. Медіадень – це простір, де працівники ЗМІ  зможуть побачити та зрозуміти у чому полягає робота пожежного-рятувальника, газодимозахисника, піротехніка, водолаза, верхолаза, кризового психолога, медицини катастроф, як саме гартуються і навчаються сміливі та відважні курсанти НУЦЗУ – майбутні  працівники ДСНС.

В медіадень надзвичайних ситуацій науково-педагогічні працівники, курсанти, студенти Національного університету цивільного захисту України покажуть і розкажуть, яким чином кожен повинен поводити себе у надзвичайній ситуації, та що потрібно знати, щоб підвищити рівень власної безпеки.

Журналісти  стануть очевидцями показових навчань щодо порядку дій з розмінування місцевості, ліквідації наслідків хімічної аварії, організації переправи через водну перешкоду, проведення саморятування з 4 поверху пожежної навчальної башти, рятувальних робіт на воді.