Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Зміївській ДЮСШ завершили реконструкцію майданчика для міні-футболу

У Зміївській ДЮСШ завершили реконструкцію майданчика для міні-футболу

Відкриття оновленої спортивної зони приурочили до Дня фізичної культури і спорту.

Привітати зміївчан зі святом і взяти участь у відкритті міні-стадіону приїхали заступник голови ХОДА Михайло Черняк і т.в.п. заступника голови ХОДА Вадим Глушко.

Михайло Черняк наголосив: керівництво облдержадміністрації докладає великих зусиль для розвитку спорту у регіоні.

«Хочу привітати мешканців Зміївського району і, в першу чергу, спортсменів від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Райніна. Всім, хто вибрав спортивний шлях, бажаю здоров'я, успіхів, досягнень та миру. Здорова нація - це основа держави, а спортсмени, виграючи першості, славлять Україну на весь світ. Величезне спасибі всім тренерам і наставникам, які вкладають у виховання молодого покоління свої сили і душу», - зазначив Михайло Черняк.

Вадим Глушко також подякував керівникам райдержадміністрації, зокрема, її голові Віталію Кошеленку.

«Зміївчани, зі святом спорту вас. Нехай це буде не останній майданчик, нехай спорт в регіоні розвивається, а спортсмени тренуються із задоволенням і радують земляків новими досягненнями», - зазначив Вадим Глушко.

Запрошені на свято високопоставлені гості подарували вихованцям Зміївської ДЮСШ спортивний інвентар, комп'ютерну техніку та взяли участь у нагородженні кращих спортсменів-юніорів.

Старший тренер відділення з футболу Зміївської ДЮСШ Петро Старостенко розповів, що тепер на оновленому стадіоні з твердим покриттям зможе тренуватися більше 200 осіб з числа вихованців ДЮСШ, а також футболісти з інших шкіл і ветерани. Він зазначив, що майданчик обладнали за короткий час - трохи більше місяця. Тепер на міні-стадіоні є нове покриття, огорожі, дренажна система, освітлення, камери стеження, а також нові тренажери.