Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На прийомі Вадима Глушка просили вирішити проблеми з пенсійним забезпеченням та наданням медикаментів

На прийомі Вадима Глушка просили вирішити проблеми з пенсійним забезпеченням та наданням медикаментів

Тимчасово виконуючий повноваження заступника голови ХОДА 8 вересня провів особистий прийом громадян.

Мешканці області зверталися з питаннями забезпечення безкоштовними ліками інвалідів-чорнобильців, озвучували проблеми, пов'язані з пенсійним забезпеченням та наданням пільг, на які мають право учасники бойових дій.

Також на прийом до т.в.п. заступника голови ХОДА звернулася мешканка Харкова з проханням допомогти надати їй, як учаснику війни, безкоштовну путівку до санаторію. «Я вас дуже прошу допомогти. Я вже три роки чекаю. Я - учасник війни. Але мені кажуть, що не можуть надати мені путівку, бо я не є учасником бойових дій», - розповіла жінка.

Вадим Глушко пообіцяв розібратися в ситуації: чи має право жінка претендувати на безкоштовну путівку, скільки всього виділялося путівок і залишилося вільних.

Вирішення проблем, з якими громадяни звернулися в ході прийому, Вадим Глушко взяв під особистий контроль. Для вирішення деяких з озвучених питань т.в.п. заступника голови ХОДА пообіцяв надати юридичну підтримку.

Також у ході прийому мешканці Харківської області, по необхідності, змогли отримати консультації фахівців департаментів соціального захисту населення та охорони здоров'я ХОДА, а також фахівців обласного управління Пенсійного фонду.