Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підсумки форуму: 47 проектів від Babcock&Wilcox та інвестиції MGStar INC

Підсумки форуму: 47 проектів від Babcock&Wilcox та інвестиції MGStar INC

Заступник голови ХОДА Юлія Світлична розповіла про домовленості, досягнуті в ході VII Міжнародного економічного форуму, який пройшов у Харкові 4 вересня.

«Сьогодні зроблено ще один важливий крок у розвитку стратегічного співробітництва з американською компанією Babcock&Wilcox. Досягнута конкретна домовленість про масштабування проекту з будівництва двох енергоефективних, екологічно чистих міні- ТЕЦ у Куп'янську і ще на 47 проектів в інших районах області з фінансуванням Американського інвестиційного фонду», - повідомила Юлія Світлична.

Вона також зазначила, що під час форуму була досягнута домовленість між керівництвом Харківської області та американською інвестиційною корпорацією MG Star INC щодо інвестування в соціально значимі проекти на території регіону.

«Серед іншого, це будівництво та реконструкція цілих енергетичних комплексів, а також модернізація інфраструктурних, комунальних, промислових і агропромислових об'єктів. Обсяг фінансування по кожному з проектів може становити від 5 до 50 мільйонів доларів США. І вже сьогодні ми почали обробку всіх технічних і юридичних моментів, щоб стартувати якомога раніше», - уточнила Юлія Світлична.

Фото форуму