Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область може стати пілотною при реалізації проекту реформування митної служби в Україні

Харківська область може стати пілотною при реалізації проекту реформування митної служби в Україні

Про це повідомила заступник голови ХОДА Юлія Світлична, підбиваючи підсумки VII Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!».

«На адресу Харківської обласної державної адміністрації надійшла пропозиція від всесвітньо відомої британської компанії Adam Smith International. Ця компанія є провідним виконавцем Департаменту міжнародного розвитку Уряду Великобританії з впровадження митних і податкових реформ у багатьох країнах з перехідною економікою, - повідомила Юлія Світлична. - Компанія отримала повноваження Уряду Великобританії на здійснення технологічної допомоги з реформування роботи митної служби в Україні. І саме Харківській області було запропоновано виступити пілотним регіоном при реалізації цього проекту. І цю пропозицію ми будемо виносити на розгляд Кабінету Міністрів України».

Юлія Світлична зазначила: результати форуму свідчать про те, що Харківська область і вся Україна - на правильному шляху.

«У нас є довіра і підтримка партнерів. Про це говорять ті інвестиційні проекти, які ми сьогодні позначили. У нас є спільне бачення перспектив і загальна налаштованість на конкретний і чіткий результат», - резюмувала вона.

Фото форуму