Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ХОДА та Американська торгова палата в Україні підписали додаткову угоду до Меморандуму про співробітництво

ХОДА та Американська торгова палата в Україні підписали додаткову угоду до Меморандуму про співробітництво

4 вересня угоду підписали голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін та президент Американської торгової палати в Україні Андрій Гундер.

«Ця додаткова угода до Меморандуму про співробітництво Харківської облдержадміністрації та Американської торгової палати в Україні надасть можливість вивести відношення між іноземними партнерами на новий рівень та наповнити їх новим інвестиційним змістом», - зазначив Ігор Райнін під час підписання документу в рамках роботи VІІ Міжнародного форуму «ІННОВАЦІЇ. ІНВЕСТИЦІЇ. ХАРКІВСЬКІ ІНІЦІАТИВИ!».

За словами Андрія Гундера, Меморандум передбачає співпрацю у декількох напрямках. Один з них – налагодити активне спілкування бізнесу з урядом. Наразі під час обговорення реформ з представниками уряду фахівці Американської торгової палати в Україні намагаються донести до них особливе прагнення бізнес-кругів до прозорого адміністрування податків.

Додаткова угода до Меморандуму надасть змогу розширити напрямки співпраці бізнес-представників Харківщини із закордонними підприємцями.

Як зазначив Андрій Гундер, зараз необхідно представляти Україну і, зокрема – Харківську область, в якості привабливого напрямку для міжнародних інвестицій, на що й також спрямовано підписання додаткової угоди про співпрацю.

Крім того, в рамках роботи міжнародного форуму 4 вересня відбулося підписання Меморандуму про співробітництво між Харківською обласною державною адміністрацією та Канадсько-Українською торгівельною палатою.

Фото форуму