Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала мешканців Дергачів з Днем визволення району та державними святами

Юлія Світлична привітала мешканців Дергачів з Днем визволення району та державними святами

21 серпня заступник голови ХОДА взяла участь у святкових заходах, присвячених Дню визволення Дергачівського району від німецько-фашистських загарбників, а також Дню Незалежності та Дню Державного прапора України.

«Від імені голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна хочу привітати вас зі святами та побажати, щоб усі ми жили в мирі й благополуччі, щоб нам щастило на нашому нелегкому, але, однозначно, - вірному шляху», - звернулася Юлія Світлична до мешканців Дергачівського району.

Вона відмітила, що незалежність і державність - це не подарунок, який дається раз і назавжди. Це - права, за які громадяни України повинні боротися щодня. «За останній час кожен українець відчув це на собі. Ми розуміємо, що потрібно трудитися на благо спільної справи, усвідомлюючи свою відповідальність», - підкреслила Юлія Світлична.

Вона також відзначила внесок у незалежність країни людей, які оберігають її кордони. «Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від німецько-фашистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день», - сказала заступник голови облдержадміністрації.

Юлія Світлична передала Дергачівській центральній районній лікарні переносний рентген-апарат - спільний подарунок району від ХОДА та Червоного Хреста.

Також заступник керівника області нагородила дергачівців почесними грамотами ХОДА. За багаторічну сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності та вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Дергачівського району грамоти отримали: колектив кондитерського підприємства «Сват» (в особі директора Сергія Васильченка), директор Солоницівського колегіуму, учасник АТО Ігор Околичний і волонтер ДУК «Правий сектор» Наталя Шетілова.

Більше фото