Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У вас є можливість сплачувати менше за комунальні послуги!

У вас є можливість сплачувати менше за комунальні послуги!

Звернення голови ХОДА Ігоря Райнина.

Шановні земляки! Звертаю вашу увагу на той факт, що в Харківській області триває процес оформлення житлових субсидій.

Документи, які необхідно подати до територіальних управлінь соцзахисту населення, було додатково спрощено. Тепер у декларації, яку ви будете заповнювати, потрібно вказати не розмір доходу, а лише його вид – наприклад, зарплата це чи пенсія. Розмір доходу з’ясують співробітники управління соцзахисту. Приносити документи особисто та вистоювати черги не потрібно, ви можете надіслати заяву та декларацію поштою. Тим, хто вже отримує субсидії, їх буде нараховано на наступний період автоматично.

За нашими підрахунками, в Харківській області право отримувати субсидії мають близько 300 тисяч осіб. На даний момент документи до управлінь соцзахисту подали трохи більше 200 тисяч. Тобто ще третина мешканців регіону має можливість сплачувати менше за комунальні послуги, проте не використовує її.

Я звертаюся саме до цих людей. На заповнення декларації та заяви у вас піде всього декілька десятків хвилин, ви не матимете жодних проблем у спілкуванні зі співробітниками управлінь соцзахисту, вам навіть не доведеться з’являтися до управлінь особисто. У той самий час у результаті ви матимете можливість, як мінімум, протягом року економити гроші з сімейного бюджету.

Держава сьогодні зацікавлена в тому, щоб усі мешканці, що мають право на субсидію, отримали її і сплачували за комунальні послуги вчасно. Процес оформлення буде швидким і простим.

Зверніться за субсидією вже сьогодні, і до початку нового опалювального сезону ви вже матимете можливість сплачувати за послуги ЖКГ менше!