Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Триває збір проектів, які можливо реалізувати у 2016 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку

Триває збір проектів, які можливо реалізувати у 2016 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку

Заявники проектів, що подавали свої ідеї до Плану заходів з реалізації стратегії розвитку Харківської області на 2015-2017 роки, можуть взяти участь у конкурсному відборі.

 

 

 

 

 

 

 

За результатами відбору пропозиції можуть бути реалізовані у 2016 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Оголошення розміщено на сайті облдержадміністрації, повідомила заступник голови ХОДА Юлія Світлична.

«Звертаю увагу заявників, що участь у конкурсі можуть взяти проекти регіонального розвитку, які підготовлені в установленому законодавством порядку місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування та мають на меті отримання прибутку, економію бюджетних коштів, створення нових робочих місць, підвищення конкурентоспроможності регіону, забезпечення надання якісних послуг та найвищих стандартів життя. Збір проектів буде тривати до 31 липня 2015 року», - пояснила Юлія Світлична. 

Довідка. Оголошення про проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році, розміщено тут.

Онлайн-семінар з питань проектів регіонального розвитку, які можуть бути профінансовані за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2015-2016 роках, можна переглянути тут.