Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські богатирі зупинилися за крок від п’єдесталу

Харківські богатирі зупинилися за крок від п’єдесталу

В Чернігові відбулись Всеукраїнські фінальні змагання «Козацькі розваги», у яких взяли участь 16 команд з різних областей України. Збірна команда Харківської області складалась з переможців фінальних змагань обласної спартакіади - Дмитра Підкопая (Харківський район) та Володимира Водолазького (м. Чугуєв). Головна мета заходу - відродження історико-культурних традицій, духовності українського народу шляхом залучення широких верств населення до занять фізичною культурою та спортом, популяризація здорового способу життя, підвищення мотивації до занять фізичною культурою, демонстрація сили, витривалості та швидкості сучасних українських козаків. Прикрасою змагань стало святкування Івана Купала та Кубок України зі стронгмену. 

За підсумками змагань команда Харківської області посіла четверте місце. Перемогу здобула команда Донецької області, друге місце - у команди Волинської області, третє місце здобула команда Закарпатської області. Про це повідомили в Департаменті у справах молоді та спорту ХОДА.

Усі переможці та призери нагороджені грамотами, медалями та кубками Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».