Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представники ділових кіл Харківщини візьмуть участь у I Східному бізнес-форумі, який відбудеться в Польщі

Представники ділових кіл Харківщини візьмуть участь у I Східному бізнес-форумі, який відбудеться в Польщі

Як повідомила заступник голови обласної державної адміністрації Юлія Світлична, з 25 по 26 червня цього року у м. Люблін (Республіка Польща) проходитиме I Східний бізнес-форум. Основним завданням форуму є презентація Люблінського воєводства, як регіону зі сприятливим бізнес-кліматом, спроможного виступати майданчиком для налагодження ділових контактів між підприємцями, представниками органів влади та місцевого самоврядування регіонів-партнерів Польщі, України, Білорусі, Узбекистану, Молдови, Китаю, Індії, Італії, Франції, Швейцарії, Об’єднаних Арабських Еміратів, Саудівської Аравії, Анголи та інших країн Африки.

Передбачається, що у заході візьмуть участь представники центральних органів виконавчої влади вказаних вище країн, експерти, що спеціалізуються на західних ринках, представники ділових кіл тощо (загальною кількістю близько 500 осіб).

В рамках бізнес-форуму проходитимуть дискусії та виступи фахівців з міжнародної політики, економіки, інвестицій, представників митних та прикордонних служб, агентств регіонального розвитку, під час яких учасників форуму ознайомлять з актуальними проблемами та умовами міжнародного ділового співробітництва з партнерами із Західної Європи, Африки, Азії та Близького Сходу.

«Оскільки українські підприємства сьогодні проводять роботу з диверсифікації ринків збуту та шукають нових партнерів серед країн Західної Європи, а Польща є для нас дуже важливим партнером та помічником у подоланні існуючих в Україні проблем, I Східний бізнес-форум надасть додаткові можливості для розвитку українського бізнесу та сприятиме встановленню нових міжнародних зв’язків для України, зокрема Харківської області. Тому вважаю за доцільне представникам ділових кіл України та області взяти участь у цьому заході» - підкреслила Юлія Світлична.