Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські підприємці відвідають виставку EXPO-2015 в Італії

Харківські підприємці відвідають виставку EXPO-2015 в Італії

Як повідомила заступник голови обласної державної адміністрації Юлія Світлична, до 31 жовтня цього року у Мілані (Італія) за підтримки профільних міністерств Італії і Почесного консула України в м. Падуя (регіони Венето, Трентіно-Альто Адідже, Фріулі-Венеція-Джулія) проходить Всесвітня виставка EXPO-2015 «Нагодуй планету. Енергія для життя». У виставці беруть участь представники з близько 160 країн світу. «Участь українських компаній у зазначеному заході дозволить презентувати нашу державу, як країну з потужним промисловим, аграрним та науковим потенціалом, а також сприятиме налагодженню ділових контактів з потенційними інвесторами і партнерами та реалізувати експортний потенціал України, і зокрема - Харківщини» - підкреслила Юлія Світлична. 

За словами заступника керівника регіону, вартість участі у виставці для представників України цього року майже в 5 разів нижче, ніж для учасників з інших країн, що робить цей захід доступним для вітчизняних бізнесменів. «Проведення Днів презентації України заплановано на кінець серпня – початок вересня, але остаточна інформація щодо українських учасників має бути представлена організаторам заходу до 25 червня» - додала Юлія Світлична.

Підприємці, які хочуть взяти участь у виставці, можуть звернутися за інформацією до координаторів проекту: Ірини Терещенко - 067 2231303, i.a.tereschenko@gmail.com, Сергія Марчука - 093 6425065, sergiy.a.marchuk@gmail.com, Світлани Казанчук - 050 3326522, svetlana.kazanchuk@gmail.com.