Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Міст на під’їзді до с.Липці, знаходиться в задовільному стані, проїзд забезпечений. Євгеній Шахненко

Міст на під’їзді до с.Липці, знаходиться в задовільному стані, проїзд забезпечений. Євгеній Шахненко

За словами заступника голови обласної державної адміністрації, першочергові роботи з поточного ремонту цього мосту виконані в короткі терміни. Дорога, на якій розташований міст, є маршрутом під’їзду до Липецького психоневрологічного інтернату, який знаходиться по вулиці Леніна в с.Липці. Постачання продуктів харчування, медикаментів, під’їзд карети швидкої допомоги та пожежного автомобіля було організовано вулицями комунальної власності, які не мають удосконаленого твердого покриття. Для організації безпеки дорожнього руху по зазначеній дорозі були виконані заходи з влаштування тимчасового об’їзду.

Нагадаємо, у листопаді 2014 року працівниками ДП «Харківський облавтодор» було виявлено руйнування проїзної частини мосту через р.Липчик, який розташований на автомобільній дорозі районного значення «Під’їзд до с.Липці» Харківського району.
Було проведено спільне виїзне обстеження мосту з залученням працівників Служби автомобільних доріг у Харківській області, фахівців Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, Липецького селищного голови, представника УДАІ ГУМВС України в Харківської області та ДП «Харківський облавтодор». В ході обстеження виявлено, що в результаті руйнування металевих конструкцій сталезалізобетонного прогону у другому прольоті споруди виникло просідання проїзної частини, зруйнувалося перильне огородження та тротуари. Аналізуючи існуючі дефекти і руйнування, комісія дійшла висновку, що рух автомобільного транспорту на цьому мосту неможливий. Працівниками Служби спільно з фахівцями ХНАДУ були розроблені проектні рішення по відновленню працездатності мосту.

Довідка. Міст побудований в 1970 році. Довжина споруди - 24,3 м.