Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На першій зміні в таборі «Бойко» школярів знайомлять з історією кіно та мультиплікації

На першій зміні в таборі «Бойко» школярів знайомлять з історією кіно та мультиплікації

В рамках прес-туру по дитячих оздоровчих закладах області журналісти Харкова відвідали табір профільного типу «Boiko Sammer School» в с.Нестеренки Харківського району. Заклад розташований на березі водосховища в березовому гаю на відстані 15 км від Харкова. На його території є 3 двоповерхові корпуси для проживання дітей, адміністративний корпус та будівля, в якій розміщується їдальня, кінозал, спортивний зал та приміщення для організації гурткової роботи з дітьми; баскетбольний, волейбольний та футбольний майданчики. На території розміщено також власний міні-зоопарк. Як розповіла старша вожата Олена Харченко, перша зміна, яка розпочалася у таборі 3 червня, присвячена кінематографії: дітей ознайомлюють з історією кіно та мультиплікації, навчають основам відеозйомки та монтажу. Кожний загін за зміну повинен зняти один відеоролик на конкурс, за результатами якого визначатимуть кращу роботу. 

На першу зміну до «Boiko Sammer School» прийнято 80 дітей. За словами Олени Харченко, на території табору школярі відмовилися від використання гаджетів задля частішого спілкування, прогулянок на свіжому повітрі, розваг та відпочинку.

Довідка. Загальна площа території дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Дитячий навчально-оздоровчий табір профільного типу «Boiko Sammer School» - 0,52 га. Заклад спеціалізується на поглибленому вивченні англійської мови. У цьому році табір планує роботу у п’ять відпочинкових змін терміном 14 днів кожна, протягом яких планує прийняти на оздоровлення майже 500 дітей.