Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В центрі «Бузок» покажуть «Фарби життя» і «Ненудний академізм»

В центрі «Бузок» покажуть «Фарби життя» і «Ненудний академізм»

На виставці «Фарби життя» представлені роботи малят від 6-ти років і дорослих до 60-ти. Завдяки програмі, розробленої Аллою Шляховою, її учні в короткий термін навчання - від 3-х до 6-ти місяців - домагаються великих успіхів у різних техніках графіки і живопису. Ще на одній виставці - «Ненудний академізм» - можна подивитися роботи учнів Харківського академічного художнього ліцею. Це – роботи 11-класників з малюнку, живопису і композиції, виконані як під керівництвом викладачів, так і самостійно.

Обидві виставки відкриються завтра, 3 червня, о 17:00 в центрі «Бузок».

Довідка. Алла Шляхова народилася в Харкові. У 1984 р. закінчила з відзнакою Харківську художню школу ім. І.Рєпіна, а в 1988 р. - Харківське художнє училище і в 1994р. - Харківський художньо-промисловий інститут (нині - Харківська державна академія дизайну і мистецтв). З 1992 р. була членом «Greenpease» в боротьбі за охорону навколишнього середовища.

Художник - викладач - мистецтвознавець. Має міжнародний сертифікат магістра мистецтвознавства. Працює в різних жанрах, таких як натюрморт і портрет, але улюблений – це пейзаж. Нагороджена цінними призами та численними грамотами, в тому числі - грамотою Митрополита Київського і всієї України Володимира за ревну працю на славу Святої Церкви і високий рівень професійної творчої майстерності.