Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вячеслав Аббакумов представив колективу нового керівника обласної Служби автомобільних доріг

Вячеслав Аббакумов представив колективу нового керівника обласної Служби автомобільних доріг

Начальником Служби автомобільних доріг у Харківській області призначений Євген Зражевець. Сьогодні, 27 травня, заступник голови - керівник апарату Харківської облдержадміністрації Вячеслав Аббакумов познайомив нового керівника з колективом. «Євген Маркович, за дорученням голови облдержадміністрації Ігоря Райніна вітаю вас із призначенням», - підкреслив Вячеслав Аббакумов. На цю посаду Євген Зражевець був переведений з посади в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Чернігівській області. Наказ про призначення керівник агентства автомобільних доріг України Сергій Підгайний підписав 26 травня. Раніше пост начальника служби у Харківській області обіймав Ярослав Ковальчак.

У свою чергу, Євген Зражевець зазначив, що колектив Служби автомобільних доріг у Харківській області йому дуже добре знайомий, оскільки з 2005 по 2014 рік він працював в регіоні на різних посадах.

Довідка. Євген Зражевець очолював Службу автомобільних доріг у Харківській області з 2005 по 2006 рр., а потім працював на посаді заступника начальника. Крім того, два роки обіймав керівну посаду ДП «Харківський облавтодор». З 2012 по 2013 р. - завідувач сектором організацій перевезень на наземному транспорті в Харківській області управління «Укртрансінспекції». Також Зражевець працював заступником директора Департаменту будівництва і дорожнього господарства Харківської міськради. С 16 травня 2014 р. - заступник начальника Служби автомобільних доріг у Чернігівській області, в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Чернігівській області.