Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські спортсмени привезли медалі етапу чемпіонату України зі стрибків у воду

Харківські спортсмени привезли медалі етапу чемпіонату України зі стрибків у воду

З 12 по 18 травня у Києві відбувся перший етап чемпіонату України зі стрибків у воду, на якому спортсмени Харківської області завоювали два перших, чотири других та два третіх місця. Участь в змаганнях взяли 69 спортсменів з восьми областей України. Переможцями цього етапу в синхронних стрибках серед змішаних пар з 10-метрової вишки стали харків’яни Данило Горенко та Вероніка Буйлук.

Ще одну золоту медаль Вероніка завоювала в синхронних стрибках з вишки серед жінок. Друге місце в цьому виді програми посіли харків’янки Марія та Олександра Колеснік.

В синхронних стрибках з вишки серед чоловіків срібні нагороди вибороли харків’яни Єгор Яковенко та Вадим Неділько. Ще одне «срібло» було на рахунку Віталія Левченка, яке він здобув в синхронних стрибках з 3-метрового трампліну. Бронзовими медалями відзначилися Марія Колеснік – в одиночних стрибках з вишки, та Данило Горенко - в синхронних стрибках з вишки серед чоловіків.

В загальнокомандному заліку Харківська область посіла четверте місце, а перемогу святкували спортсмени Луганської області.

Другий етап чемпіонату України зі стрибків у воду відбудеться у грудні цього року також у Києві, повідомляє Департамент у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.