Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні бадмінтоністи Харківщини завоювали медалі на турнірі в Києві

Юні бадмінтоністи Харківщини завоювали медалі на турнірі в Києві

Участь у змаганнях «Київські каштани» серед юнаків та дівчат 2003-2004 р.н. та 2005 р.н. і молодше взяли понад 100 бадмінтоністів з семи областей України, і за його підсумками спортсмени Харківської області вибороли 2 золоті, 4 срібні та 4 бронзові медалі. Про це повідомляє Департамент у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації. Обидві золоті медалі були на рахунку Олександри Кисельової, яка стала переможницею турніру в віковій групі 2005 року народження. У фіналі жіночій одиночній категорії харків'янка з рахунком 2:0 по сетах обіграла Алісу Мовчан з Одеси, а в парі з харків'янином Олексієм Титовим завоювала «золото» в змішаній парній категорії. У фіналі юні харків'яни з рахунком 2:0 обіграли бадмінтоністів з Миколаєва Єгора Леонтьєва і Софію Поклонову.

Крім того, на рахунку Олександри була «бронза» в жіночій парній категорії, яку вона завоювала разом з Аміною Лисенко. В свою чергу, Олексій Титов посів друге місце в чоловічій одиночній та чоловічій парній категорії разом з Олександром Чируном зі Львова.

У старшій віковій групі Яна Собко та Марія Столяренко зайняли, відповідно, друге і третє місця в жіночій одиночній категорії. У жіночій парній категорії Поліна Бугрова і Варвара Фролова завоювали «срібло», а Яна Собко і Марія Столяренко – «бронзу». В змішаній парній категорії Олександр Першин і Марія Столяренко здобули бронзову нагороду.