Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для ветеранів виконають сучасну українську класику, в тому числі - з репертуару «Океану Ельзи»

Для ветеранів виконають сучасну українську класику, в тому числі - з репертуару «Океану Ельзи»

Сьогодні, 7 травня, о 14:00 у Харківському державному академічному українському драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка відбудеться концерт «Славетна Перемога». Про це повідомили в Департаменті масових комунікацій Харківської облдержадміністрації. На захід, що проходить за підтримки ХОДА, запрошені ветерани з усіх районів області. Перед почесними гостями виступлять хор Великого академічного Слобожанського ансамблю пісні і танцю, хор курсантів та оркестр Національної академії Нацгвардії України, чоловічий ансамбль «Суголосся» Харківського училища культури й ансамбль танцю цього ж училища «Закаблуки», а також ансамбль дитячої пісні «Брава», оркестр Харківського музучилища, актори театрів міста, студенти училища культури і музучилища. 

Крім традиційних для 9 травня композицій, для ветеранів виконають і сучасну українську класику - в тому числі з репертуару «Океану Ельзи». На відеоекрані разом із хронікальними кадрами Другої світової війни покажуть архівне відео, зняте на Майдані: Герой України Сергій Нігоян читає вірші Тараса Шевченка. Також на сцені станцює хореографічна пара - Михайло Телегін та Лілія Кузнєцова. Зараз вони - студенти Лозівського училища культури та мистецтв, куди були зараховані переводом із Донецького училища культури 26 січня 2015 року.

Вхід на захід буде безкоштовним, запрошення поширювалися через ветеранські організації усіх районів Харківської області.