Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Електропостачання дитячих таборів «Факел» та «Ромашка» буде відновлено

Електропостачання дитячих таборів «Факел» та «Ромашка» буде відновлено

Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Ромашка» (сел. Васищево) і Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Факел» (сел. П'ятихатки), що знаходяться на балансі КП «Харківводоканал», зможуть якісно підготуватися до початку літнього сезону. Не пізніше 14 травня електропостачання таборів буде відновлено. Про це сьогодні повідомив заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко. Про відновлення електропостачання сьогодні йшла мова в ході зустрічі голови ХОДА Ігоря Райніна з лідерами галузевих профспілкових організацій області.

«На сьогоднішній день борг КП «Харківводоканал» перед АК «Харківобленерго» становить понад 410 млн. грн., навіть поточні проплати йдуть на рівні 25%. Відповідно, всі підрозділи, які не беруть участь у процесі забезпечення населення м. Харкова водою, дійсно, були відключені від електропостачання. Враховуючи, що наближається літній оздоровчий сезон, голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін сьогодні дав доручення опрацювати це питання і відновити електропостачання оздоровчих закладів «Ромашка» і «Факел». Не пізніше 14 травня електропостачання буде включено», - підкреслив Євгеній Шахненко.

Довідка. Сума боргу КП «Харківводоканал» перед АК «Харківобленерго» становить понад 410 млн. грн., у тому числі за 2015 рік - 90 млн. грн. За квітень з 37 млн. грн. поточних нарахувань було сплачено 10 млн. грн. Також КП «Харківводоканал» має заборгованість із заробітної плати близько 15 млн. грн.