Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До 15 квітня усі споживачі отримають документи, необхідні для призначення житлової субсидії

До 15 квітня усі споживачі отримають документи, необхідні для призначення житлової субсидії

Підприємства, які надають послуги з газопостачання, електропостачання та централізованого опалення, розпочали доставляти споживачам бланки заяви про призначення житлової субсидії та декларації про доходи і витрати. Цією роботою керує Мінрегіон спільно з Міненерговугілля, Мінінфраструктури та обласними держадміністраціями. Про це повідомили в Управлінні економіки систем життєзабезпечення Мінрегіону. «До 15 квітня усі споживачі разом із платіжками на житлово-комунальні послуги мають отримати документи, необхідні для призначення житлової субсидії», - повідомили у профільному управлінні Мінрегіону. 

Також у спеціальних листівках-повідомленнях будуть розміщенні відомості стосовно адреси управління соціального захисту населення, до якої необхідно надавати або надсилати бланки заяви та декларації, а також контактні телефони для отримання інформації з питань надання житлових субсидій.

Нагадаємо, 28 лютого 2015 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 106, згідно з якою удосконалюється діючий порядок надання житлових субсидій. Відтепер призначення субсидій відбуватиметься на підставі лише двох документів – заяви про призначення житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії (форми бланків можна подивитися тут).