Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дарина Лобанова завоювала три золоті медалі в змаганнях з шашок

Дарина Лобанова завоювала три золоті медалі в змаганнях з шашок

На чемпіонаті України за шашок-64 серед молоді, кадетів та юних надій харківські спортсмени вибороли шість золотих медалей. Усі медалі були завойовані дівчатами. Найкраще виступила Дарина Лобанова, яка в змаганнях серед юних надій (юнаки та дівчата 2005 р.н. та молодше) завоювала золоті медалі в усіх видах гри – класичній, швидкій та блискавичній. Також серед юних надій відзначилася Аглая Шинкаренко, на рахунку якої було срібло в швидкій грі та бронзові медалі в класичній і блискавичній грі. 

Перемоги в усіх трьох видах гри серед кадетів (1999 р.н. та молодші) здобула Анастасія Глушко. В абсолютному заліку серед кадетів та молоді (1992 р.н.та молодші) Анастасія була другою в класичній грі та посіла треті місця в швидкій та блискавичній грі.

В змаганнях серед кадетів Ксенія Супрунова посіла в усіх видах гри другі місця, а Юлія Люліна була третьою в блискавичний грі.

В змаганнях серед молоді харків’янка Анна Скрипніченко в усіх трьох видах гри посіла другі місця, а в абсолютному заліку була другою в швидкій і блискавичній грі і посіла третє місце в класичній грі. Перемоги в абсолютній першості серед молоді та кадетів здобули дніпропетровські спортсменки.