Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У лікарнях Харкова продовжують перебувати 8 постраждалих від теракту біля Палацу спорту

У лікарнях Харкова продовжують перебувати 8 постраждалих від теракту біля Палацу спорту

У медичних установах Харкова станом на 10.00 2 березня продовжують перебувати 8 осіб, постраждалих від вибуху в ході мирної акції біля Палацу спорту. Як повідомив директор Департаменту охорони здоров'я ХОДА Олександр Галацан, стан постраждалих оцінюється як стабільний, всім їм надається кваліфікована медична допомога. Нагадаємо, п'ять постраждалих від вибуху проходять стаціонарне лікування в багатопрофільній лікарні №17, один постраждалий - у лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. проф. А. І. Мещанінова, один - в багатопрофільній лікарні №25, один - в Обласній дитячій лікарні.

Довідка. 22 лютого біля Палацу спорту проходив Мітинг Гідності, присвячений пам'яті героїв Небесної сотні й загиблих в зоні АТО. Після того, як колона активістів Євромайдану рушила від Палацу спорту в бік Московського проспекту, стався вибух, в результаті якого дві людини загинули на місці, одинадцять постраждало. Пізніше двоє постраждалих - 15-річний підліток і 18-річний юнак - від важких травм померли в лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

26 лютого один із постраждалих під час теракту, який проходив лікування в лікарні швидкої та невідкладної допомоги, був виписаний.

Цього ж дня, 26 лютого, були затримані організатори й виконавці теракту.