Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Я повністю відкритий для спілкування зі ЗМІ. Ігор Райнін

Я повністю відкритий для спілкування зі ЗМІ. Ігор Райнін

Сьогодні, 27 лютого, в будівлі ХОДА відбулося зібрання ради Союзу засобів масової інформації Харківської області. Зі вступним словом до представників Союзу звернувся голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін. «Я повністю відкритий для спілкування із засобами масової інформації. Дуже високо оцінюю їх роль, місце і вплив на життя суспільства, особливо в цей час. Справа у нас спільна, країна спільна, й ситуація навколо війни не може ділити людей, розділяти професії. У мене немає секретів від вас - вони тільки там, де є гриф секретно. У всьому іншому я готовий до роботи», - сказав голова області.

Керівник ХОДА також пообіцяв допомогу районним ЗМІ, якщо у них будуть виникати проблеми із доступом до інформації на місцях.

«Якщо десь глава адміністрації району або інший представник влади системно не контактний, повірте, в мене є методи його розговорити, він буде спілкуватися», - запевнив Ігор Райнін.

У свою чергу представники Союзу подякували голові ХОДА за наданий для їх робочої зустрічі Малий зал Будинку рад. Потім учасники ради перейшли до обговорення робочих питань, в числі яких були перехід від аналогового до цифрового мовлення, співпраця районних ЗМІ з «Громадським ТБ» та інші.

Теги