Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині учасники АТО допомагають патріотично виховувати школярів

На Харківщині учасники АТО допомагають патріотично виховувати школярів

У Солоницівському навчально-вихованому комплексі «Перлина» учасники АТО з числа кореспондентів Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України (м. Харків) розповідали про високий бойовий дух українських воїнів, які зараз воюють на Донбасі. На заході були присутні педагогічні працівники з навчальних закладів Дергачівського району. «З дітьми нашого регіону постійно проводяться різного роду патріотичні проекти, спрямовані на виховання в них любові до Батьківщини, яка ґрунтується на подвигах наших героїв. Тільки минулого року для учасників АТО ми підготували і передали понад 2500 оберегів, листів та малюнків. Зазначу, що ми будемо продовжувати це робити, - зауважила директор Солоницівського НВК «Перлина» Лілія Клименова. 

Наприкінці зустрічі підполковник Дмитро Горбунов передав Лілії Клименовій державний прапор, привезений із бойового відрядження, а також декілька книг про учасників АТО «Вклоняємося доземно Українському солдату».

Після семінару військові журналісти пообіцяли всіляко допомагати педагогам у військово-патріотичному вихованні, а також і надалі організовувати зустрічі з учасниками АТО тощо.