Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За ініціативою Президента Петра Порошенка та Ігоря Райніна на Харківщині пройде перевірка всіх органів влади

За ініціативою Президента Петра Порошенка та Ігоря Райніна на Харківщині пройде перевірка всіх органів влади

За словами голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна, з 23 лютого в області почне роботу міжвідомча комісія, організована за розпорядженням Президента України Петра Порошенка, в кількості 61 людини. Комісія центральних органів влади охопить перевіркою всі органи управління Харківської області, в тому числі Харківську міськраду, облдержадміністрацію та місцеві ради. Фахівці вивчать діяльність всіх органів управління за останні п'ять років, з 2010 року по 2014 рік включно. На підставі роботи комісії будуть підготовлені відповідні акти і зроблені відповідні висновки, які будуть передані в усі компетентні органи. 

«Ми будемо працювати в напрямку боротьби з корупцією, будемо дуже ефективні, відкриті і цілеспрямовані. Ми піднімемо всі витоки проблеми. Ми проведемо аудит Харківської області, і тоді буде чітко зрозуміло і ясно на якій стадії розвитку антикорупційної сфери знаходиться наш регіон, як глибоко проросли корупційні коріння», - зазначив Ігор Райнін.

«Це безпрецедентний випадок. Я вдячний і Президентові України, і Уряду за підтримку такої ініціативи. Чим швидше розберемося у витоках проблеми, тим краще», - додав голова ХОДА.