Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Глава держави підписав Указ про строки проведення чергових призовів та звільнення у запас військовослужбовців у 2015 році

Глава держави підписав Указ про строки проведення чергових призовів та звільнення у запас військовослужбовців у 2015 році

Президент України Петро Порошенко оголосив призов на строкову службу в армії у квітні-травні та жовтні-листопаді. Відповідний Указ «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році» підписав глава держави. Відповідний Указ розміщений на сайті Президента. Як йдеться у повідомлені, у 2015 році чергові призови громадян України на строкову військову службу відбудуться в квітні - травні і жовтні – листопаді. 

На строкову військову службу призвуть придатних за станом здоров'я до військової служби в мирний час громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Кабінету міністрів України доручено визначити чисельність громадян, які підлягають призову, а також обсяги видатків для проведення чергових призовів у 2015 р.