Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківський військовий шпиталь доставили ще вісім поранених військових, постраждалих при обстрілі Краматорська

У Харківський військовий шпиталь доставили ще вісім поранених військових, постраждалих при обстрілі Краматорська

У Військово-медичний клінічний центр Північного регіону (Харків) ввечері 11 лютого доставили ще 8 поранених військовослужбовців Збройних сил України, які постраждали при обстрілі Краматорська. Як повідомив директор Департаменту охорони здоров'я Харківської ОДА Олександр Галацан, в основному військові надійшли в госпіталь з осколковими пораненнями, важко поранених немає. Зараз їм надається необхідна кваліфікована медична допомога. Нагадаємо, що за минулу добу в Харківський військовий госпіталь надійшло 12 українських військових, які отримали поранення під час вогневого удару в Краматорську. Зараз в госпіталі перебуває 20 бійців, які постраждали у цій трагедії. Стан поранених оцінюється як середнього ступеня тяжкості. Їх життю нічого не загрожує.

Двоє співробітників правоохоронних органів, постраждалих при обстрілі, отримують медичну допомогу в Харківській обласній клінічній лікарні.

За словами директора Департаменту охорони здоров'я ХОДА, очікується, що завтра до Харкова привезуть ще кілька поранених бійців з Краматорська.

Нагадаємо, 10 лютого бойовики завдали удару з РСЗВ "Торнадо" по центральному штабу АТО в Краматорську, а також по розташованим поруч житлових кварталах, в результаті чого є загиблі і поранені як серед військовослужбовців, так і серед мирних жителів. На сьогоднішній день число загиблих склало 17 осіб, поранених - близько 80.