Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Найближчим часом буде створена робоча група з вивчення діяльності кожного проблемного підприємства області

Найближчим часом буде створена робоча група з вивчення діяльності кожного проблемного підприємства області

Про це сьогодні, 6 лютого, в ході прес-конференції заявив голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін. «Найближчим часом ми створимо робочу групу з вивчення діяльності кожного проблемного підприємства. Проведемо заміну керівників кількох державних підприємств, які не в змозі вирішувати нехай і об'єктивні складності. Підвищимо рівень кадрового менеджменту», - зазначив голова ХОДА.

Він підкреслив, що розуміння необхідності завантаження підприємств оборонної промисловості регіону є і на рівні керівництва країни.

«В «Укроборонпромі» є певний план завантаження по заводу ім. Малишева. Ми будемо розглядати це підприємство як базове. Що стосується ХАЗу, то тут необхідно приймати кардинальні рішення. Я думаю, в першу чергу нам вдасться підвищити там рівень менеджменту. Будемо серйозно займатися й іншими оборонними підприємствами, які перебувають у сфері управління «Укроборонпрому», - сказав голова Харківської ОДА.

Ігор Райнін підкреслив, що це буде цілий комплекс системних дій, які повинні дати практичний результат.

«Підприємства повинні, як мінімум, протягом 1 -1,5 років вийти хоча б на мінімальну точку ефективної роботи. Харківська область - прифронтова, звичайно вона схильна найбільшому економічному ризику. Тому в першу чергу необхідно ці ризики демпфіровать, і в другу - вже розвивати », - сказав голова ХОДА.